ABOUT ME

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn liefde voor fotografie is al op een jonge leeftijd begonnen en door mijn fotografie studie alleen maar meer gaan groeien. 

Als fotograaf zijnde vind ik het geweldig om te spelen met licht, composities en kleuren om zo tot een prachtig eind resultaat te komen.

Ik werk voor bedrijven maar geniet er daarnaast ook van om voor particulieren te fotograferen. Denk aan portretten, familieshoots, newbornshoots en bruiloften.

Daarnaast vind ik reizen geweldig en ben ik altijd bezig met nieuwe projecten voor in het buitenland.

Last but not least, het mooiste aan fotografie vind ik is, dat je een eeuwige herinnering hebt op dit moment in je leven. Ik wil je graag vast leggen zoals je bent, puur en natuurlijk. Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan gerust een kijkje in mijn portfolio :) 

Liefs, Nicki

Trouwfotografie, trouwreportages

small190521-Nicki_DSF2840_edited.jpg

Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Daarom kunnen we naar een mooie buiten locatie, of een andere mooie plek zodat we elkaar zo makkelijk leren kennen en je je meer comfortabel voelt tijdens de shoot. Tijdens de photoshoot geef ik je kleine opdrachtjes/aanwijzingen om zo tot een geweldig eind resultaat te komen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je lekker jezelf kunt zijn!

Wil jij graag een shoot boeken? Leuk! Vul het contact formuliertje onderaan de pagina in of stuur mij een bericht via de Live chat.

Tot gauw!

1/9