Ervaringen

Nicki is een professionele fotograaf die rust en kalmte uitstraalt maar toch alles vast legt.
Je op je gemakt laat voelen, duidelijke instructies geeft. De bruiloft is mooi vastgelegd in kleurrijke foto’s. Ook hadden we de foto’s snel binnen en wordt er niet moeilijk gedaan over een foto extra sturen.
Fijn en snel contact en mooie foto’s!

                                                                                - Ralf Verhees

 

In Juli 2020 een fotoshoot in Lagos (Portugal) geboekt bij Nicki.
Ik kwam Nicki tegen op facebook en zag dat ze voor een week naar Portugal kwam. En aangezien ik op dit moment in Portugal woon leek het mij leuk om mooie foto´s te hebben van mezelf als souvenir.
Ik vond het doodeng om te poseren op een strand vol mensen , ik had nog nooit een fotoshoot gedaan of ervaring hierin. Maar Nicki stelde mij erg op mij gemak en was erg lief en geduldig tijdens de shoot. Ook hielp zij mij met poseren , want dat vond ik erg lastig. Ik voelde mij erg prettig tijdens de shoot bij Nicki. Daardoor zijn de foto´s prachtig geworden! mede dankzij de geweldige locatie op het strand.
Ik mocht zelf de foto´s selecteren en uitkiezen, wat ik erg fijn vond. Daarna kreeg ik de bewerkte foto´s vrij snel binnen.
Ik ben erg blij met het resultaat en zou in de toekomst zeker weer een shoot bij haar boeken want dit smaakt naar meer!

 

                                                                             - Susan Olthof

  

Geweldige fotoshoot op Ibiza met Nicki gehad het is een schat van een meid met geweldige ideeen en fantastische foto's

 

 - Gerrie Hasselaar

Ik heb al een paar keer met Nicki mogen shooten, ook samen met mijn vriendin en dat was echt helemaal top. Nicki is super creatief als fotograaf, heeft goede ideeën en werkt professioneel. Tegelijk is het ook gewoon een hele toffe, lieve meid om mee samen te werken! Thanks voor de super mooie foto's :-)

  - Kyara Spierings

Ik had een geweldige photoshoot met Nicki in Lagos, Portugal. Ze was super spontaan en lief en liet me gerust voelen. Tijdens de photoshoot gaf ze instructies waaruit ik veel geleerd heb en dit me meer zelfvertrouwen gaf! Echt een top fotografe! Ik kijk uit naar de volgende photoshoot.

 

  - Elodie Verhaegen

 

 

Wij waren één van de eerste stellen waarvan Nicki de bruiloft mocht vastleggen. Nicki was heel spontaan en gezellig toen we voor haar het eerst ontmoeten. Ze was enthousiast over ons als stel, en toonde belangstelling in wat voor foto's we graag wouden maken. Nicki's sterkste punt is dat elke foto een kunstwerkje word: de lichtval, positionering etc houdt ze goed in de gaten en bijna alle foto's zijn echt goed genoeg om aan de muur te hangen. Ze denkt creatief mee over de opties van de locaties. Er waren een paar misverstanden met het oog op zwart/wit foto's, dat kwam ook omdat wij één van de eerste trouwstellen waren voor Nicki, (zonder vooraf bepaald pakket ofzo) maar dat is achteraf goed opgelost.

            - Carine van Loon

 

Met ons gezin een fotoshoot laten maken door Nicki. Zelf lukte het ons nooit om de kinderen (9- 20 jaar) op een ontspannen manier met elkaar op de foto te krijgen. Maar nicki is het helemaal gelukt!!! We hebben gewoon een heel gezellige avond gehad met elkaar en het resultaat is super!!! Nogmaals bedankt! Ook namens mijn ouders☺️

     - Andjo Bruijn

Nicki Bos was er voor een fotoshoot tijdens onze teambuilding in Ibiza. Ze heeft ons mooie herinneringen nagelaten! Was een leuke ervaring. Stipt, correct, vriendelijk en professionele service. Een aanrader dus. Nog veel succes Nicki! Het Beautiek team in Ibiza

 

                - Karine vanhoegaerden

 

We hebben een zwangerschapsshoot gedaan bij Nicki en zijn erg blij met het resultaat. Vanwege het weer hebben we meerdere data gepland en hierin was ze erg flexibel. Uiteindelijk mooie foto's gemaakt met de avondzon, waarbij ze alle tijd heeft genomen. De foto's zijn daarna snel aangeleverd. Goede keuze om naar Nicki te gaan!

 

      - Sanne Brouwer

 

Ik heb al twee keer mogen genieten van de kwaliteiten van Nicki als fotograaf. Ze weet goed wat ze doet en hoe ze jou/jullie het beste op de foto kan zetten, maar belangrijkste: schiet ook de foto's die je wil hebben. De spontane, leuke, niet stijve foto's. Daarnaast levert ze de foto's super snel aan en krijg je snel reactie op alle vragen.

 

 - Minke Bax

 

Ik heb een aantal fotoshoots met Nicki gedaan en de samenwerking was altijd erg fijn! De foto's werden ook altijd erg mooi en snel afgeleverd. Verder vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker wel een aanrader dus!               

 

 - Willemijn Schut

Super leuke shoot gehad! Mooie fotos en super snelle service! Helemaal naar zin!

 - Jeanette solli